Windows licentie kopen

Goedkope Licenties

Bij Bedrijfslicenties koopt u volledig legale Microsoft licenties, waarmee u tot 70% bespaart.

100% Legale Licenties

Wij verkopen geen goedkope MSDN licenties, deze goedkope versies zijn niet rechtsgeldig en stoppen vaak met werken na een bepaalde tijd.

Licentieoverdracht bij elk product

Bij de verkoop krijgt de klant digitaal een licentieoverdracht formulier deze is rechtsgeldig bij een eventuele controle.

Makkelijk Bestellen

Bij Bedrijfslicenties kunt u rechtstreeks uit onze webwinkel bestellen, de licentiecodes worden dan snel geleverd.

100% Garantie

100% Garantie op installatie en werking van de software. Hulp nodig bij installatie? Wij staan voor u klaar.

Licenties voor onbepaalde tijd

Wij leveren alleen licenties die ‘perpetual’ zijn en dus eeuwigdurend geldig.

Windows licentie kopen? Profiteer van tijdbesparende snelkoppelingen

Een Windows licentie biedt verschillende voordelen voor uw onderneming. Zo kunt u tijdbesparende snelkoppelingen gebruiken, u houdt overzicht met de Tips-app en met de basisfuncties kunt u foto’s bewerken. Naast dat de software geschikt is voor uw onderneming, kunt u de software ook als particulier gebruiken. Via Bedrijfslicenties.nl bent u verzekerd van hoge kortingen tot 70%, pre owned software en 100% audit-proof licenties. Bescherm uw organisatie tegen ransomware, spam, malware, virussen, phishing-pogingen, schadelijke koppelingen en bestel vandaag nog uw Windows licentie.

Cloudintelligentie beschermt uw bedrijf proactief met geavanceerde beveiliging

U wilt er zeker van zijn dat u de software veilig kunt gebruiken voor uw bedrijf. Daarom kun u vertrouwen op proactieve bescherming met geavanceerde beveiliging die mogelijk wordt gemaakt door cloudintelligentie. Implementaties en updates kunt u vereenvoudigen met hulpmiddelen waar vandaag de dag ook IT-professionals op vertrouwen. Een uitgebreid apparaat beheer past u moeiteloos toe op uw voorwaarden met gebruikersondersteuning voor on-premises, cloud- en hybride implementaties. Zelfs wanneer gegevens worden geopend op het persoonlijk apparaat van uw medewerkers, bent u verzekerd van maximale bescherming.

Met welke programma’s gaat u aan de slag?

Bereik uw doelen en wees creatiever door programma’s als Yammer, Microsoft Teams, SharePoint, OneNote, PowerPoint, Excel, Word, OneDrive en Outlook te gebruiken. Windows software is flexibel en eenvoudig in beheer en biedt een stevige basis voor uw onderneming. De zakelijke programma’s bieden het totaalpakket voor uw werknemers om snel en effectief te kunnen werken. Vereenvoudig de manier waarop klanten afspraken plannen en beheren en stimuleer geïntegreerde werkstromen met uw klanten en leveranciers

Waarom kiezen voor pre-owned Microsoft Office licenties?

1

Besparing

Uw organisatie wil besparen op software. Dan bent u bij bedrijfslicenties op de juiste plaats. De Korting kan oplopen tot 70 procent.

2

Rechtsgeldig

Ons verkochte licentiecodes zijn 100 procent legaal,
100 procent Audit proof dit is 100 procent gegarandeerd.

3

Levering

Na de betaling sturen wij u veilig en vertrouwd de bestelde licentiecodes met de bijbehorende documenten.

Veelgestelde vragen over Microsoft Office

Moet ik ieder jaar Microsoft Office kopen of verlengen?

Onze Office versies lopen niet af na 1 jaar, dit is alleen bij Office 365 het geval. Dit betekend dat u oneidig gebruik van Office kan maken zonder bijbetaling.

Hoe zit het met updates van deze licenties?

Nieuw of gebruikt, dat maakt geen verschil. In het geval van updates of garantie wordt alle software gelijk behandeld. Gebruikte software behoudt zijn status en wordt dus door de fabrikant automatisch geüpdatet.

Hoe moet ik Office installeren?

Na de bestelling krijgt u een Licentiecode en een dowload link om Office te installeren.

Zijn de Microsoft Office licenties Audit proof?

Ja, door ons geleverde Microsoft  licenties zijn volledig ‘Audit proof’.
U kunt ze gebruiken bij een zogenaamde non-compliance situatie (een tekort aan licenties binnen uw organisatie), voor geheel nieuwe projecten of uitbreiding van uw licentieportefeuille.
Iedere organisatie heeft het wettelijk recht om gebruikte software licenties aan te schaffen waarbij eveneens het recht op updates in stand blijft.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Volumelicenties kopen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespaar tot 70 procent op uw software budget.

Of wilt u direct een aantal licenties met korting aanschaffen?

Koop deze direct in onze webwinkel