Microsoft Licenties

Goedkope Licenties

Bij Bedrijfslicenties koopt u volledig legale Microsoft licenties, waarmee u tot 70% bespaart.

100% Legale Licenties

Wij verkopen geen goedkope MSDN licenties, deze goedkope versies zijn niet rechtsgeldig en stoppen vaak met werken na een bepaalde tijd.

Licentieoverdracht bij elk product

Bij de verkoop krijgt de klant digitaal een licentieoverdracht formulier deze is rechtsgeldig bij een eventuele controle.

Makkelijk Bestellen

Bij Bedrijfslicenties kunt u rechtstreeks uit onze webwinkel bestellen, de licentiecodes worden dan snel geleverd.

100% Garantie

100% Garantie op installatie en werking van de software. Hulp nodig bij installatie? Wij staan voor u klaar.

Licenties voor onbepaalde tijd

Wij leveren alleen licenties die ‘perpetual’ zijn en dus eeuwigdurend geldig.

Werk sneller, betrouwbaarder en veiliger met Microsoft Licenties

Een Microsoft Licentie is niet alleen betrouwbaarder en veiliger voor de computers van uw bedrijf, u bent er ook nog eens zeker van dat de software sneller werkt. Hierdoor krijgt u binnen hetzelfde tijdbestek meer gedaan en een licentie van Microsoft is geschikt voor meerdere computers binnen een bedrijf. Alle licenties vai Bedrijfslicenties.nl zijn 100% audit-proof en voor de zakelijke als privéomgeving te gebruiken. Met kortingen, oplopend tot wel 70%, kunt u voor een scherp tarief de software in huis halen.

Microsoft Office is geschikt voor de pc, Mac of voor mobiel

Of u nu een eenmanszaak heeft of een grotere onderneming, Microsoft Office is is in beide gevallen een vereiste om goed te kunnen werken. Let er wel op dat deze software exclusief zakelijke e-mail is en na de aanschaf kunt u Microsoft Office onbeperkt blijven gebruiken. Het pakket bestaat uit Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft Access.

Bestel Microsoft voor zakelijke mail

Heeft u graag toegang tot zakelijke e-mail en andere zakelijke services, dan biedt Microsoft diverse handige programma’s. Denk hierbij aan Microsoft Exchange, Microsoft OneDrive, Microsoft SharePoint en Microsoft Teams. Via Microsoft Teams kunt u online vergaderingen en videogesprekken voor maximaal 250 personen organiseren en u heeft de beschikking tot een postvak van 50 GB. Door Microsoft Bookings plant u gemakkelijke afspraken in met klanten en leveranciers en de licenties zijn geschikt voor commercieel gebruik. Overtuigd van de voordelen die de licenties u te bieden hebben? Bestel in dat geval vandaag nog de software via Bedrijfslicenties.nl.

Waarom kiezen voor pre-owned Microsoft Office licenties?

1

Besparing

Uw organisatie wil besparen op software. Dan bent u bij bedrijfslicenties op de juiste plaats. De Korting kan oplopen tot 70 procent.

2

Rechtsgeldig

Ons verkochte licentiecodes zijn 100 procent legaal,
100 procent Audit proof dit is 100 procent gegarandeerd.

3

Levering

Na de betaling sturen wij u veilig en vertrouwd de bestelde licentiecodes met de bijbehorende documenten.

Veelgestelde vragen over Microsoft Office

Moet ik ieder jaar Microsoft Office kopen of verlengen?

Onze Office versies lopen niet af na 1 jaar, dit is alleen bij Office 365 het geval. Dit betekend dat u oneidig gebruik van Office kan maken zonder bijbetaling.

Hoe zit het met updates van deze licenties?

Nieuw of gebruikt, dat maakt geen verschil. In het geval van updates of garantie wordt alle software gelijk behandeld. Gebruikte software behoudt zijn status en wordt dus door de fabrikant automatisch geüpdatet.

Hoe moet ik Office installeren?

Na de bestelling krijgt u een Licentiecode en een dowload link om Office te installeren.

Zijn de Microsoft Office licenties Audit proof?

Ja, door ons geleverde Microsoft  licenties zijn volledig ‘Audit proof’.
U kunt ze gebruiken bij een zogenaamde non-compliance situatie (een tekort aan licenties binnen uw organisatie), voor geheel nieuwe projecten of uitbreiding van uw licentieportefeuille.
Iedere organisatie heeft het wettelijk recht om gebruikte software licenties aan te schaffen waarbij eveneens het recht op updates in stand blijft.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Volumelicenties kopen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespaar tot 70 procent op uw software budget.

Of wilt u direct een aantal licenties met korting aanschaffen?

Koop deze direct in onze webwinkel