Microsoft Excel kopen

Goedkope Licenties

Bij Bedrijfslicenties koopt u volledig legale Microsoft licenties, waarmee u tot 70% bespaart.

100% Legale Licenties

Wij verkopen geen goedkope MSDN licenties, deze goedkope versies zijn niet rechtsgeldig en stoppen vaak met werken na een bepaalde tijd.

Licentieoverdracht bij elk product

Bij de verkoop krijgt de klant digitaal een licentieoverdracht formulier deze is rechtsgeldig bij een eventuele controle.

Makkelijk Bestellen

Bij Bedrijfslicenties kunt u rechtstreeks uit onze webwinkel bestellen, de licentiecodes worden dan snel geleverd.

100% Garantie

100% Garantie op installatie en werking van de software. Hulp nodig bij installatie? Wij staan voor u klaar.

Licenties voor onbepaalde tijd

Wij leveren alleen licenties die ‘perpetual’ zijn en dus eeuwigdurend geldig.

Evalueer gegevens met behulp Microsoft Excel

Microsoft Excel staat sinds jaar en dag bekend als een eenvoudig spreadsheetprogramma. Met deze software kunt u gemakkelijk gegevens evalueren en de grafische weergave van de resultaten kan worden ondersteund. Hierdoor kunnen zowel grotere hoeveelheden gegevens als kleinere hoeveelheden gegevens worden verwerkt. U heeft de keuze uit diverse templates en bewerkingsmogelijkheden, zodat u eenvoudiger verzamelde data in de sheet kan ordenen.

Aan de slag met uw financiële analyse, boekhouding, takenlijst en budget

Gebruikt u de software voor uw bedrijf, dan kan Microsoft Excel voor verschillende werkzaamheden en fijne uitkomst bieden. Zo kunt u door de moderne sjablonen van Excel direct aan de slag met uw financiële analyse, boekhouding, takenlijst en budget. Door de productiviteitsfuncties en opmaakopties kunt u uw werkmappen gemakkelijker leesbaar en bruikbaar maken en alle functies voor de formules, opmaakopties en spreadsheets werken hetzelfde op ieder device. Microsoft Excel kopen verzekerd u van een snelle installatie en de software is uiterst makkelijk in gebruik.

Uw bestanden kunt u eenvoudig met collega’s delen

Heeft u een sheet bewerkt of uw takenlijst bijgewerkt? Het zijn slechts enkele voorbeelden van updates die u graag wilt delen met uw collega’s. Gaat u een Microsoft Excel licentie kopen en heeft u deze geïnstalleerd op uw apparaten, dan kunt u ook anderen snel uitnodigen op uw werkmappen te bekijken, bewerken of er kan feedback worden gegeven. Microsoft Excel kopen verzekerd u van onbeperkte geldigheid en u kunt de nieuwste Microsoft Excel kopen of oudere varianten uit voorgaande jaren. Let er wel op dat de versies van voorgaande jaren niet voorzien zijn van de laatste updates en hierdoor als verouderd aan kunnen worden gezien.

Waarom kiezen voor pre-owned Microsoft Office licenties?

1

Besparing

Uw organisatie wil besparen op software. Dan bent u bij bedrijfslicenties op de juiste plaats. De Korting kan oplopen tot 70 procent.

2

Rechtsgeldig

Ons verkochte licentiecodes zijn 100 procent legaal,
100 procent Audit proof dit is 100 procent gegarandeerd.

3

Levering

Na de betaling sturen wij u veilig en vertrouwd de bestelde licentiecodes met de bijbehorende documenten.

Veelgestelde vragen over Microsoft Office

Moet ik ieder jaar Microsoft Office kopen of verlengen?

Onze Office versies lopen niet af na 1 jaar, dit is alleen bij Office 365 het geval. Dit betekend dat u oneidig gebruik van Office kan maken zonder bijbetaling.

Hoe zit het met updates van deze licenties?

Nieuw of gebruikt, dat maakt geen verschil. In het geval van updates of garantie wordt alle software gelijk behandeld. Gebruikte software behoudt zijn status en wordt dus door de fabrikant automatisch geüpdatet.

Hoe moet ik Office installeren?

Na de bestelling krijgt u een Licentiecode en een dowload link om Office te installeren.

Zijn de Microsoft Office licenties Audit proof?

Ja, door ons geleverde Microsoft  licenties zijn volledig ‘Audit proof’.
U kunt ze gebruiken bij een zogenaamde non-compliance situatie (een tekort aan licenties binnen uw organisatie), voor geheel nieuwe projecten of uitbreiding van uw licentieportefeuille.
Iedere organisatie heeft het wettelijk recht om gebruikte software licenties aan te schaffen waarbij eveneens het recht op updates in stand blijft.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Volumelicenties kopen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespaar tot 70 procent op uw software budget.

Of wilt u direct een aantal licenties met korting aanschaffen?

Koop deze direct in onze webwinkel