Kaspersky Internet Security

Goedkope Licenties

Bij Bedrijfslicenties koopt u volledig legale Microsoft licenties, waarmee u tot 70% bespaart.

100% Legale Licenties

Wij verkopen geen goedkope MSDN licenties, deze goedkope versies zijn niet rechtsgeldig en stoppen vaak met werken na een bepaalde tijd.

Licentieoverdracht bij elk product

Bij de verkoop krijgt de klant digitaal een licentieoverdracht formulier deze is rechtsgeldig bij een eventuele controle.

Makkelijk Bestellen

Bij Bedrijfslicenties kunt u rechtstreeks uit onze webwinkel bestellen, de licentiecodes worden dan snel geleverd.

100% Garantie

100% Garantie op installatie en werking van de software. Hulp nodig bij installatie? Wij staan voor u klaar.

Licenties voor onbepaalde tijd

Wij leveren alleen licenties die ‘perpetual’ zijn en dus eeuwigdurend geldig.

Kaspersky Internet Security met kortingen tot 70%

Steeds meer particulieren kiezen ervoor om Kaspersky Internet Security te gebruiken. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met deze handige virusscanner kunt u direct de prestaties van uw apparaten verhogen. De beveiliging is op cloud gebaseerd, zodat u eenvoudig en snel uw devices kunt gebruiken, daarnaast kunt u problemen met uw harde schijf voorspellen en verhelpen en met de speciaal ontwikkelde tools beheert u eenvoudig de opslagruimte en de batterij van uw Android-apparaten. Wel zo handig, toch?

Kies voor een virusscanner voor een of meerdere apparaten

Een Kaspersky Internet virusscanner is verkrijgbaar voor een of meerdere apparaten en ieder virusscanner is één jaar geldig. Daarnaast heeft ieder pakket weer andere voordelen. Zo is het Internet Security pakket geschikt voor privacy en geldzaken, Kaspersky Anti-Virus is geschikt voor het blokkeren van virussen en cryptocurrency mining-malware en Kaspersky Total Security biedt eersteklas beveiliging & anti-viruspakket voor uw en uw kinderen. Kiest u binnenkort ook voor deze Geavanceerde beveiliging voor uw apparaten?

Op zoek naar een virusscanner voor uw organisatie?

De Internet Security virusscanner van Kaspersky is gericht op particulier gebruik. Bent u voor uw onderneming op zoek naar een veilige en betrouwbare virusscanner, bekijk dan ook eens de andere pakketten die Kaspersky u te bieden heeft. Voor zowel kleine organisaties (1-50 werknemers), middelgrote organisaties (51-999 werknemers) als grote organisaties (1000+ werknemers) zijn er verschillende pakketten af te nemen. Wat het beste pakket voor uw onderneming is, is volledig afhankelijk van de online activiteiten waar u dagelijks mee te maken heeft.

Virusscanners

Wij leveren de beste anti virusscanner die tegenwoordig op de markt aanwezig zijn.

Via onderstaande link kunt u via een schema makkelijk een keuze maken:

Virusscanner overzicht

 

Versies

Alle versies hebben een Standard en Professional Plus editie

  • Kaspersky
  • Norton
  • Mcafee
  • Bitdefender
  • AVG
  • en meer…

OS

  • Windows
  • Mac

Taal

  • Alle talen beschikbaar

Onze werkwijze

1

Besparing

Uw organisatie wil besparen op software. Dan bent u bij bedrijfslicenties op de juiste plaats. De Korting kan oplopen tot 70 procent.

2

Rechtsgeldig

Ons verkochte licentiecodes zijn 100 procent legaal,
100 procent Audit proof dit is 100 procent gegarandeerd.

3

Levering

Na de betaling sturen wij u veilig en vertrouwd de bestelde licentiecodes met de bijbehorende documenten.

Veelgestelde vragen over anti-virusscanners

Is een antivirus nog noodzakelijk in 2019?

Er gaat geen week voorbij of er verschijnt wel ergens een bericht over een bedrijf dat ten prooi is gevallen van een of ander obscuur hackerscollectief, een nieuw virus dat de ronde doet of  miners die de pc’s van niets vermoedende gebruikers geïnfiltreerd hebben en die in zetten om cryptocurrency te minen. Maar heb je nu echt nog een antivirus nodig in 2019? Of maakt het niets uit?

Waarom is antivirus software nodig?

Het internet is de afgelopen jaren zodanig geëvolueerd dat we niet enkel te maken krijgen met virussen, maar steeds vaker met malware. De meeste antivirus programma’s beschermen jouw pc hier ook tegen, maar waar virussen vaak het doel hadden om jouw computer volledig om zeep te helpen, installeert malware zich vaak in de achtergrond en heb je het veelal niet door dat er iets misloopt met je computer, hoogstens dat hij wat trager begint te werken.

Maar ik ben toch al beschermd door de ingebouwde bescherming in Windows 10?

Ja en nee… Voor Microsoft is veiligheid enorm belangrijk en daarom hebben ze twee tools meteen in Windows 10 ingebouwd. Heb je de update naar het laatste besturingsysteem nog niet gedaan? Begin hier dan alvast mee. In Windows 10 heb je immers Windows Firewall & Windows Defender om je veilig te houden en er worden niet veel resources van jouw systeem gevraagd. Daarnaast zorgt Windows op regelmatige basis voor updates zodat je ten allen tijde beschermd bent.

Krijgen we ook tot 70 procent korting op de anti virusscanners?

Wij geven op de virusscanners ook een korting tot 70 procent .

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

Volumelicenties kopen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespaar tot 70 procent op uw software budget.

Of wilt u direct een aantal licenties met korting aanschaffen?

Koop deze direct in onze webwinkel